на живо

Ел Маестро за Ники Костов: Предпочитам да гледам Netflix (ВИДЕО)

Единствените важни резултати са тези в първенството срещу Ботев Враца, Черно море и Арда, каза треньорът на ЦСКА

Ел Маестро за Ники Костов: Предпочитам да гледам Netflix (ВИДЕО)

ЦСКА и Левски тръгват с един самолет за подготовка си в Турция. "Не смятам, че ще се случи да седя до Николай Костов. Ако това се случи, ще имаме интересен разговор, но предпочитам да гледам Netflix", каза на летище София треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

"Аз нямам приятели в Левски и не смятам, че ще правя приятелства сега в самолета", допълни по темата Джонатан Линдсет.

"Всички са здрави и това е най-важното. Не знам дали ще има нови попълнения. Не мога да разбера тази мания на журналистите покрай новите попълнения. Ако има нещо ново, клубът ще комуникира с вас“, отсече Ел Маестро.

"Всичко е различно от държава на държава и треньор на треньор. Единствените важни резултати са тези в първенството срещу Ботев Враца, Черно море и Арда.

На Балканите приятелските срещи се възприемат като по-важни, отколкото например в Германия, това има и добрата си страна. Ние пробваме всеки ден нещо ново, работим по малки детайли. Правим малки промени, нищо глобално", завърши сърбинът с британски паспорт.

"Готови сме за лагера в Турция, тренирахме нормално 2 дни тук и сега се готвим за основната част. Надявам се да няма контузии и да се подготвим максимално за предстоящия полусезон.

Осъзнаваме всеки път какво иска Николай Костов от нас. Вярвам, че сега ще се подготвим още по-добре.

Днес Лима тренира. Приемаме го както всеки нов при нас. Той вече става част от нашето семейство.

Андриан Краев е основна част от този отбор, той е значима фигура. Надявам се да му се получат нещата в бъдеще. Ако остане в отбора, ще е най-добре за всички.

Това е негово решение, той е мой приятел.

Нищо лошо няма, че ще пътуваме с ЦСКА. Познаваме се повечето момчета и няма проблем. Голяма работа, че ще пътуваме заедно, ние сме професионалисти“, каза бекът на Левски Патрик-Габриел Галчев.