на живо

Есмер: Как синът ми ще възприеме Благо, който е татуиран до ушите? (ВИДЕО)

Бракът с него беше бягство от семейството, заяви изкусителката от Татарстан

 

През септември 2015 г. в Москва се вдигна сватба за чудо и приказ! Благой Георгиев взе за жена Есмер Омерова - дъщеря на крупен бизнесмен от руската република Татарстан. 

Днес бракът им е в историята, а синът им Елай не общува с баща си. Това заяви тя в подкаст, свързан с новото ѝ хоби - нумерологията. Есмер обаче не е затръшнала вратата категорично. Поне така твърди тя. А промяната е дошла след като и вторият ѝ брак приключи с развод и раждане на син. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ЖЕНСКИЙ ТРАНСФОРМАТОР (@esmer__omerova)

"И с двамата не общувам. Те не проявяват интерес към децата. Смятам, че това е най-добре. Големият ми син не помни футболиста. Той е отраснал с баща ми, с брат ми. Как да приеме българския футболист, който до ушите е в татуировки, с изкуствени зъби е. В момента си мисля, че ако е искал да общува със сина си, аз съм му отнела това право. Но, ако Благо дойде, и каже: "Есмер искам много да общувам със сина си", ще му кажа: "Добре, но пази някакви граници, защото той вече е личност". Ние с него се разделихме, когато Илай беше на половин година", заяви Есмер.

Елай е на 8 години, а второто дете на Есмер - Заид, е на година, а с бащата, който бил изпечен мошеник, се разделила още в началото на бременността. 

 

"С първия ми съпруг бяхме във връзка 3 години. Бързо се оженихме, той ми направи предложение на втората среща. Не се омъжих веднага, защото баща ми ни даде 5 месеца. Каза му "На тази глупачка няма как да ѝ повлияя". Баща ми разбра, че аз съм със строго източно възпитание и за мен той е вид бягство. Разбра, че съм готова на 21 години да отида да живея при баба ми и ни позволи да се оженим след 5 месеца", разказа още Есмер и добави:

"2 месеца след сватбата забременях, но нищо не бяхме подписвали, защото имах страх от този подпис. Така че се разписахме на 25 август 2016 г., година след като направихме сватба. Той беше чужденец, българин. Той е Тройка (б.а. - в нумерологично отношение). Тези хора са заложници на своите убеждения, те делят рязко хората и често не допускат други възможности. Делят ги на бедни и богати, глупави и умни и това е!"

 

В последната година Есмер преживяла не само втори развод при скандални обстоятелства, а и фалит, който ѝ оставил дълг от 10 000 000 000 рубли, както и няколко съдебни дела.

"Баща ми трябваше да напусне страната заради сложен съдебен процес и с майка ми задлъжняхме с 10 000 000 000 рубли (около 200 000 000 лева). Това е бизнесът на баща ми - той и брат ми построиха завод, страхотно оборудван, с всички разрешителни, но се получи конфликт на интереси. Брат ми обяви фалит, съдят ни за този дълг, дядо ми чеченецът ни съди заради едни имоти. И в този момент аз съм бременна и лежа в хотел "Президент" и си мисля "Господи, ще издържа ли?". В момента имуществото ми е под запрещение, но тъй като съм самотна майка, избегнах арест. До преди това бях просто инфантилна. Зад гърба ми, въпреки двата неуспешни брака, винаги бе баща ми.", каза тя.

 

Есмер и Благой Георгиев се запознават, докато той играе в Рубин Казан. Преди развода с Есмер той бе във връзка с гимнастичката Христина, с която имат 2 деца. След това в живота му се появи Златка Райкова, с която имат момче. Последва втори брак за Георгиев - с Полина. Той продължи едва година.