на живо

Готви се нов национален протест срещу БФС

Да спрем измамата заедно, зоват от страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов"

Готви се нов национален протест срещу БФС

Започна организацията на нов национален протест срещу ръководството на БФС. Той ще се проведе на 15 март 2024 г. На тази дата трябва да се състои Конгресът за избор на нов президент на футболната централа.

От Facebook страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", която се явява организатор на феновете, дадоха подробности:

"15 март 2024 г.! Да спрем измамата заедно! Търсят се "квестори", които да следят за правилното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, но президент на БФС все още е Борислав Михайлов.

Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора”, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов”.

Припомняме, че при последния подобен протест срещу БФС преди квалификацията за Евро 2024 България – Унгария се стигна до сериозни сблъсъци между футболни фенове и полиция.

Тогава бяха ангажирани 1600 служителя на реда. Стигна се и до използването на водни оръдия. А десетки се озоваха в ареста и в болница.