на живо

Илиана Раева изригна: Лъжа е, че Наско ходи с охрана (ВИДЕО)

Хората никак не са глупави и разбират за какво става въпрос , поясни тя

 

Илиана Раева опроверга информацията, че Наско Сираков е наел охрана, за да го пази.

Снимка: Lap.bg

Според съпругата на мажоритарния собственик на Левски това е лъжа.Раева използва официалния си Facebook профил, където написа че Сираков е подложен на чудовищна атака. Ето какво гласи нейното послание:

"Бих искала да направя едно важно уточнение за всички, че разпространяваната “новина”, че Наско ходи с охрана е абсолютна лъжа. Чудовищната атака, на която е подложен няма мярка, но другите лъжи няма да опровергавам, защото хората никак не са глупави и разбират за какво става въпрос.

"Но “новината”, че ходи с охрана ме предизвика. Лъжа е. Нека онези, които лъжат и си съчиняват лъжи за Наско се опитат да живеят в мир със съвестта си. Ако изобщо тя има някакво значение в живота им.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастина е сред най-верните подръжници на Левски и е неотлъчно до своя съпруг в последните месеци, като често посещава мачовете на стадион "Георги Аспарухов". В края на февруари тя дари 2000 лева на клуба по повод задълженията му към НАП

Снимка: Lap.bg

В началото на настоящата седмица се появи информация, която гласеше, че легендата на „сините“ се движи с гардове заради последните събития, които се случиха в клуба. Самият Сираков е подложен на множество атаки от страна на най-влиятелните фракции и дружества на "сините". Сред тях са Левски на Левскарите и Национален клуб на привържениците. 

Снимка: Lap.bg

Първоначално членът на Надзорния съвет Петър Ганев и изпълнителният директор Ивайло Ивков бяха освободени на Общото събрание на столичани, а няколко дни по-късно Станимир Стоилов напусна поста на старши треньор. Това стана факт след разговор между наставника и собственика на генералния спонсор. Въпросните събития доведоха до допълнителни нападки от страна на феновете към Сираков.

 

Тагове:

@