на живо

НА ЖИВО: Левски - ЦСКА

Следете с нас дербито, а след това коментирайте в "Спортен нюзрум"

 

Време е за футболно дерби! Левски и ЦСКА излизат един срещу друг в осмия кръг на Efbet Лига на националния стадион "Васил Левски". 

След срещата ще може да се включите с коментари в "Спортен нюзрум". Предаването ни започва в 20:00 ч. в канала на bTV Media Group в Youtube, на сайта btvsport.bg и на нашата страница във "Фейсбук".

Развитието на мача по минути:

Край на мача!

86' - ГООООООООЛ! Левски повежда с 1:0! 

Пореден корнер за "сините", след който Кристиан Макун прати топката във вратата на ЦСКА!

83' - Натиск на Левски. Поредица от корнери и удари към вратата на Бусато. "Червената" защита и Бусато се справят с тях.

79' - Феновете на ЦСКА запалиха димки, като видимостта на терена спадна, но пушекът бързо се разсея. Мачът не беше спрян. 

68' - Резервата Коялипу опита да завърши добра акция на "червените", но стреля над напречната греда. 

66' - Шанс за ЦСКА. След центриране на Илиан Илиев-младши Линдсет успя да стреля, но не улучи вратата. 

Снимка: Lap.bg

58' - Отново силен шут от Бала, отново добра намеса на Бусато. 

52' -  Шут отдалеч на Евертон Бала. Бусато се намеси авторитетно. 

Начало на второто полувреме!

Снимка: Lap.bg

 

Край на първото полувреме! Резултатът е 0:0.

45+8' - Жълт картон за Сангаре заради грубо нарушение срещу Вион точно пред скамейката на "червените". 

45+6' - ЦСКА имаше добра възможност да вкара в заключителните моменти на първата част. Локило, а след това и Линдсет не успяха да се възползват от объркването на "синята" защита. 

Снимка: Lap.bg

 

44' - Исека се откъсна в атака, Маркович опита да се намеси, а Цунами изчисти топката на сантиметри от голлинията. От ЦСКА имат претенции за дузпа в ситуацията. Такава не бе отсъдена. 

37' - Комбинация между Алдаир и Сангаре, завършила с удар, но не във вратата на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg

23' - Греда за Левски! Александър Колев се откъсна сам напред в нападение, а Вион не успя да го настигне. Той стреля силно, но топката се отби в страничния стълб.

18' - Лиъм Купър настъпи Мустафа Сангаре при опит за атака на тарана на "сините". Нападателят падна и отново на терена влязоха от медицинския щаб. Сангаре продължи да играе. Драгомир Драганов не показа картон.

Снимка: Lap.bg

14' - Охене от Левски се строполи на земята, след като посрещна с лице силно шутирана топка в наказателното поле на "сините". Съдията Драгомир Драганов веднага спря мача, а на терена се появи медицински екип. Първоначално изглеждаше, че футболиста загуби съзнание. Той напусна терена на крака, но видимо олюлявайки се. 

Снимка: Lap.bg

6' - След корнер Тибо Вион стреля към вратата на Левски. Маркович спаси. Последва силен, но неточен изстрел на Пинто отново към вратата на символичните домакини. 

1' - И първа атака за Левски. Капитанът на "червените" Купър изпусна Сангаре, който стреля над вратата.

Начало на мача!

Снимка: Lap.bg