на живо

Наско Сираков пред bTV: Няма как да отида на 1 април (ВИДЕО)

Феновете ще имат среща с други хора на 1-и, заяви мажоритарният собственик на Левски

Наско Сираков отново потвърди, че няма да присъства на срещата на 1 април, която се организира от Националния клуб на привържениците на Левски. Причините за неговия отказ са ангажиментът му към разяснителната кампания за увеличението на капитала на клуба, както и подготовката за Общото събрание 5 дни по-късно.

Снимка: Lap.bg

Мажоритарният собственик на „сините“ бе на среща с фенове в Сливен и говори специално пред bTV, където отбеляза, че няма възможност да присъства на събитието на 1-и, на което вече своето участие заявиха изпълнителният директор Ивайло Ивков и старши треньорът Станимир СтоиловПо-рано през деня НКП излезе с позиция, с която разкритикува Сираков за неговия отказ.  

Когато казваш истината на привържениците, е много лесно. Проблемът е, ако не им казваш истината, тогава е лошо. Истината е, че върви сериозна кампания за увеличаване на капитала, по този повод сме тук. Това е истината за Левски, която е много важна. Търсим колкото се може повече акции да стигнат до нашите привърженици и акционери", коментира пред нашата медия Сираков в Сливен.

Нямам ключова среща на 1 април, а на 6-ти. Тогава ще се проведе Общото събрание. След това мога да се видя с всеки един привърженик на стадион „Георги Аспарухов“. Феновете ще имат среща с други хора на 1-и. Отсъствам тогава, няма как да отида“, заяви още той.