на живо

Онкологията благодари на Стилиян Петров

Високо хуманното дело и ангажимент на фондацията ще имат дълготраен и значим ефект в живота на много хора, написаха от болницата

 

Фондация "Стилиян Петров" дари медицинска апаратура и оборудване на УСБАЛ "Проф. Иван Черноземски", похвалиха се от болницата на страницата си във Facebook. Дарената апаратура вече е на разположение.

"Мобилен ехограф за Клиниката по обща и коремна хирургия с началник доц. д-р Лъчезар Джонгов., болнично оборудване, манипулациони колички, лежащи транспортни колички и инфузионни стойки, които ще се използват във всички клиники и отделения.

Средствата, пристигнали още пред март, са от организирания от бившия капитан на българския национален отбор "Мач на надеждата", който се проведе през септември миналата година в София.

 

Екипът на болницата изказва своята благодарност за щедрото дарение. Медицинската апаратура и оборудване са от изключително значение за медицинските екипи и за успешното лечение на пациентите.

Високо хуманното дело и ангажимент на фондацията ще имат дълготраен и значим ефект в живота на много хора", написа от Онкологията.

Снимка: Lap.bg

Припомняме, че януари тази година фондацията на Стенли закупи и дари медицинска апаратура и оборудване за над половин милион лева.

Средствата са от организирания на 6 септември миналата година "Мач на надеждата" в София, който bTV излъчи. Тогава бяха събрани 856 512 лв.