на живо

Стилиян Петров прави търг в подкрепа на Петър Хубчев

Призовавам всички да го подкрепим, с теб сме, Петьо!, написа бившият капитан

Стилиян Петров прави търг в подкрепа на Петър Хубчев
 

Малко повече от месец след като организира благотворителния „Мач на Надеждата“, Фондация „Стилиян Петров“ продължава делото, започнато на 6 септември в София.

Снимка: Lap.bg

До 31 октомври редица ценни артикули, част от незабравимия футболен спектакъл на „Васил Левски“, който ви показахме пряко в ефира на bTV Action, ще бъдат разиграни на благотворителен търг в официалния профил на Фондацията във Facebook.

Събраните средства ще бъдат предоставени на борещия се с рака Петър Хубчев. След като бе оказана морална подкрепа на славния бранител преди и по време на незабравимия "Мач на Надеждата", сега ще се набират средства за неговото лечение.

Снимка: Lap.bg

В благотворителния търг са включени фланелките на звездите от мача, подписани лично от тях.

Припомняме, че сред големите участници във футболното събитие на годината бяха носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков, двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена – Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Наред с екипите на звездите място ще намерят и няколко артикула с висока колекционерска стойност – подписана лично от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните – Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.

Снимка: Lap.bg

Благотворителният търг ще продължи до 22:00 ч. на 31 октомври вторник.

"Петър Хубчев се нуждае от много вяра и позитивна енергия, за да премине през всички тези препятствия. Призовавам всички да го подкрепим така, както направихме и на благотворителния „Мач на Надеждата“. С теб сме, Петьо!“, призова Стилиян Петров.

Повече информация за търга и артикулите, както и как можете да наддавате вижте на официалния профил на Фондация „Стилиян Петров“:

Може да гледате пълен запис на "Мач на надеждата" - ТУК.