на живо

От Черногорец Ноевци за bTV: Имаме терен и тоалетни. Това е достатъчно за България - Унгария

БФС ни изключи без причина, каза президентът на клуба

От Черногорец Ноевци за bTV: Имаме терен и тоалетни. Това е достатъчно за България - Унгария
 

Преди дни футболният Черногорец Ноевци предложи терена си за европейската квалификация България - Унгария, предвидена за 16 ноември. Два дни преди мача все още не е ясно къде ще се играе двубоят.

"Черногорец предоставя безвъзмездно своя стадион за срещата България – Унгария!!!! Ако няма състезатели, ще подсигурим такива!!!! В последните няколко дни копаем дъното. Футболна Европа се ошашави. Във футболна България силата е във феновете!!!!! Ние сме плътно зад тях!!!! Всички вие показахте, че няма цвят в борбата с унищожителите на ЦАР Футбол!!!!!", се казва в част от поста на официалната страница на клуба.

Днес на гости на отбора бе екип на bTV.

"След като тази абсурдна ситуация се създаде, решихме да се включим и да предложим нашия терен. Не сме част от БФС, тъй като от миналата година БФС ни изключи без причина. Въпреки всичко от любов към спорта и футбола, ние сме готови да предоставим този терен и го даваме безвъзмездно.

Базата разполага с прекрасен терен, съблекални, тоалетни, санитарен възел - всичко това е достатъчно за провеждането на футболен мач", заяви пред нашата камера президентът на клуба Станислав Стойнов.

Имаме и трибуна за унгарските фенове, а в селото и наоколо има къде да се спи, Добре дошли са, но до момента нямаме отговор от БФС", допълни той.