на живо

Поправка: Внукът на Камата идва през октомври! (ВИДЕО)

Стоичков се разплака от радост при разкриването на пола на бебето

Поправка: Внукът на Камата идва през октомври! (ВИДЕО)

Христо Стоичков ВСЕ ОЩЕ НЕ е станал дядо на момче! Но щастливото събитие предстои през октомври! 

Това става ясно от последното видео, публикувано в профила на Камата. 

По-рано се появиха информации, че носителят на Златна топка за 1994 г. вече е приветствал второ внуче - син от по-малката си дъщеря Христина. Това обаче се оказа вярно само от части. 

Наистина Христина е бременна с първото си дете, но има още време до раждането. В социалните мрежи Стоичков съобщава, че това ще се случи през октомври. Ясно е обаче, че то ще бъде момче!

Бъдещите мама и татко прибягнаха до модерния подход за разкриване на пола. Те събраха близки и приятели, пред които пукнаха балон с конфети. В случая - сини, като за момченце. 

Стоичков също присъства на малкия семеен празник, като Христина първо прегърна своята половинка, а след това буквално скочи в ръцете на радостния си баща. "Много съм щастлив!", заяви той през сълзи. 

Развълнувана беше и съпругата на Камата - Марияна. Двамата са семейство от 36 години, а това ще е първото момченце в семейството им. Стоичкови имат две дъщери - Михаела (Мика) и Христина и една внучка Мия, която е от Мика. Малката чаровница се роди през 2016 г. и вече партнира на великия си дядо по събития и в рекламни кампании. 

Снимка: bTV Media Group

Христина Стоичков не обича да бъде под светлините на прожекторите. За първи път тя показва и своята половинка Карлос Креспо. Той се занимава с маркетинг и дигитални проекти, а също така и с организиране на събития. 

Дали обаче контузията му (на видеото носи "ботуш") е от игра на футбол с тъста, едва ли ще разберем. 

Снимка: Lap.bg