на живо

Сираков: Победата носи радост. Рано е за друго (ВИДЕО)

Коментирайте дербито Левски - ЦСКА в предаването "Спортен нюзрум"

 

Победата на Левски в дербито срещу ЦСКА ще донесе на щаба, футболистите и феновете радост, но не и предимство в класирането. 

Мнението е на мажоритарния собственик Наско Сираков. 

За първи път от септември 2022 г., "сините" победиха своя съперник. Крайният резултат е 1:0, като това задържа тима на второ място в класирането с равни точни с Лудогорец. Разградчаните са с мач по-малко.

"Първото полувреме беше абсолютно равностойно - шансове имаха и двата отбора. През второто полувреме имаше само един отбор на терена и заслужено и закономерно спечелихме", заяви Сираков на излизане от националния стадион.

 

"Радост ще ни донесе и три точки. Това е. Още не сме преполовили първенство, така че сме далеч да мислим за каквото и да е.", добави той.

Снимка: Lap.bg

Този път срещата премина без напрежение и сблъсъци по трибуните. За да могат агитките и на Левски, и на ЦСКА да са на стадиона, от БФС размениха два кръга в календара. 

 

Сираков пък остана доволен от видяното. Той бе един от собствениците, които призоваха такива дербита да се играят само пред домакинската агитка след редица инциденти.

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че мина отлично в тази атмосфера", заяви Сираков.

Всичко свързано с мача Левски – ЦСКА ще може да коментирате на живо в извънредното издание на „Споретн Нюзрум“ днес (19 октомври) от 20:00 ч. Може да го гледате пряко в канала на bTV Media Group в Youtube, на сайта btvsport.bg и на нашата страница във "Фейсбук".

"Получи се хубав мач. Успяхме да зарадваме нашите фенове. Благодаря им за европейското поведениe. Това е начинът. Аз им го казах в съблекалнята. Във всеки един мач трябва да се раздаваме, за да дишаме във врата на Лудогорец. Мислим мач за мач и гледаме във всеки мач да сме крайният победител", коментира изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров.

"Кристиан Димитров до сряда не тренираше с първия отбор, така че, когато има човек проблеми мисля, че двамата лекари имат комуникация и взеха това решение", каза Боримиров на въпрос на bTV за контузията на Димитров, който не пътува с националния отбор за Белфаст.