на живо

Стилиян Петров за Хубчев: Вече се усмихва и продължава да се бори (ВИДЕО)

Бившият национал ще бъде големият отсъстващ на 6 септември

Стилиян Петров за Хубчев: Вече се усмихва и продължава да се бори (ВИДЕО)

Бившият национал Петър Хубчев ще бъде големият отсъстващ в благотворителния "Мач на надеждата", който ще се проведе на 6 септември на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде излъчен пряко в ефира на bTV Action.

"Всичко върви както трябва в последните няколко месеца. Той показва невероятен характер. Силен е, продължава да се бори и това е най-радващото. На 6 септември ние ще покажем нашата съпричастност към човек, който винаги сме ценили.

Един от моите идоли е той. Както и на много други хора. Винаги казвам, че тази коварна болест не подбира, независимо кой си, какъв си, какъв ти е статусът. Ще бъде един много специален за всички момент. Да покажем на Петьо Хубчев, че сме с него", разказа специално за bTV Стилиян Петров и допълни:

"Ще има специални фланелки за двата отбора. И за Петьо има фланелка, която ще е в съблекалнята и ще бъде подарена на човек, който той е избрал. В петата минута мачът ще бъде прекъснат, ще има аплодисменти и някой от нас, от българския отбор ще каже няколко думи за Петър.

Комуникираме постоянно. Той ще разкаже през какво е преминал, когато събере сили. В момента е в добро състояние и настроение. Вчера се чухме. Прибираше се от разходка, беше щастлив. След преживяното в последните месеци, той се усмихва и продължава да се бори", завърши с надежда Стенли.

От 16.00 ч. днес билети за "Мача на надеждата" ще се продават и на касите на Националния стадион "Васил Левски".