на живо

Стоилов впечатлен от двама в Левски (ВИДЕО)

В такива мачове младите футболисти трябва да се каляват, поясни опитният специалист

Левски сгреши във втората си контрола преди подновяването на Първа лига. „Сините“ отстъпиха пред Марица Пловдив с 1:2 на стадион „Георги Аспарухов“.

Снимка: Lap.bg

Въпреки това старши треньорът Станимир Стоилов остана доволен от желанието и динамиката, които показаха столичани. Освен това опитният специалист бе впечатлен от двама таланти на клуба в лицето на Дейвид Михалев и Антоан Стоянов.

Снимка: Lap.bg

Днес съм доста по-доволен от желанието на футболистите, както и от динамиката, с която играха. Беше важно националите да поиграят, някои от тях имаха мачове. Повечето бяха и младите футболисти. В такива мачове трябва да се каляват. За съжаление имаме някои проблеми с контузени играчи и има такива, на които ще им се наложи да играят по 2 мача. По-важното е да се подготвим и да държим някакъв игрови ритъм след дългата пауза.

Снимка: Lap.bg

"Има един-двама, които показаха значително израстване, особено Дейвид Михалев и Антоан Стоянов, който си възвръща най-добрите качества. От младите те правят добро впечатление. Те започват да показват добри игри откъм динамика и желание. Имат потенциал, трябва да продължат да работят на високо ниво. С оглед на наказанията и контузиите някои от тях може да попадат в групата, може и да попаднат в мачовете“, отбеляза Мъри.

Повече от изказването на Станимир Стоилов можете да видите във видеото.