на живо

Тобиас Хайнц проговори за хазарта

Съжалявам за раздялата с Нестор, но от днес настъпва ново начало за нас, каза норвежецът

 

"За мен беше странно как след такава хубава победа срещу Левски, ние загубихме от Пирин. Обяснявам си го с това, че когато играем добре срещу някой силен отбор, след това настъпва спад и губим от по-малък отбор.

За съжаление се стигна до раздяла с треньора, при когото имахме и загуби, но постигнахме някои много добри резултати. Съжалявам за раздялата с Нестор, но от днес настъпва ново начало за нас с нов треньор“, коментира норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц.


Той бе избран за най-добър играч на 28-ия кръг на Първа лига, след като вкара единия от головете за победата над Левски с 2:0.

"Лудогорец е на много точки пред нас. Въпреки това, ние не сме загубили желание за игра. Ще се стремим да се представяме добре. Във футбола се печелят и губят точки, надявам се да спечелим повече точки от Лудогорец. Не се знае какво ще се случи в плейофите", каза полузащитникът за преследването с "орлите" и коментира назначаването на Стамен Белчев:

"Не го познавам добре, знам само, че е треньор на втория отбор и че някои играчи са работили с него при предишния му престой. Ще видим какви ще бъдат изискванията му към нас, защото предстоят важни мачове и ще трябва да постигнем добри резултати".

Снимка: Lap.bg

В сряда "червените" посрещат Ботев Пловдив в първи полуфинал за Купата на България.

 

"Имат силни футболисти и няма да ни бъде лесно. Има огромна разлика между това да играем вкъщи и на техен терен. Няма да ги подценим. Ние ги уважаваме, но ние сме ЦСКА и вярвам, че ще успеем да ги отстраним и да се класираме на финала", каза футболистът на ЦСКА.

"Винаги съм давал максимума от възможностите си. Дори в по-слабите ми периоди треньорът вярваше в мен", заяви халфът, след което коментира твърдението на тартора на Сектор "Г" Иван Велчев, че има проблем с хазарта.

"Имах разговор с треньора и с ръководството. Разбира се, че нямам никакви проблеми с хазарта. Фокусирам се върху моя живот. Не знам защо други хора говорят такива неща."