на живо

Томас Лафчис: Много футболисти ще си тръгнат от Левски

Бившият президент на Левски говори пред гръцките медии

Бившият президент на Левски - Томас Лафчис, е на мнение, че много от играчите на "сините" могат да си тръгнат през лятото. Той говори пред гръцката медия SDNA по повод интереса на Панатинайкос към бранителя Сонко Сундберг.

Лафчис е на мнение, че не само гамбийският национал, а и други футболисти на Левски, дошли на "Герена" заради Станимир Стоилов, ще поискат да си тръгнат през лятото, след като той вече не е в клуба.

Снимка: levski.bg

"Сундберг е сериозен и ненадминат професионалист. Бърз централен защитник, добър с топка в крака. Постоянен е в изявите си, той командва добре защитата и чете играта на противника. Има силен удар, много е здрав физически и работи много на тренировки", коментира бившият №1 на стадион "Георги Аспарухов".

„Ако има слабо място, то е свързано с това, че той не е особено заплашителен във въздуха и в ситуациите, когато навлезе в зоната на съперника", каза още той.

Снимка: Lap.bg

"Сундберг вероятно ще напусне Левски през лятото. Той бе доведен от Станимир Стоилов, който подаде оставка преди няколко дни, което ще доведе до това много играчи, дошли в Левски заради него, да напуснат през лятото. Един от тях може да е Сундберг, който е амбициозен и иска да направи крачка напред в кариерата си", е мнението на Лафчис.