на живо

Томаш: В София трудно се подстригах (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА затвори спора с Левски... засега

 

Фризьор и автомивка липсват най-много на треньора на ЦСКА Александър Томаш, откакто се завърна в София. Това сподели специалистът по време на пресконференция преди мача със Септември утре (5 октомври). 

Той застана начело на "червените" в края на август, като преди това бе работил само в отбори от провинцията - Спартак Варна, Локомотив Пловдив, Етър, Берое, Верея, Локомотив Горна Оряховица, Банско.

Снимка: Lap.bg

"Трудно намерих къде да се подстрижа. Два дена звънях, където се подстригвах. Успях днес сутринта. Трудно намерих къде да си измия колата. Когато я мих последния път цените бяха едни, сега са коренно различни. Но аз съм си вкъщи и ми е хубаво", с усмивка заяви Томаш. 

Като футболист той стартира професионалната си кариера именно в ЦСКА в периода 1998-2004, а след това игра за кратко и за Славия в столицата. 

 

Томаш реши да не подновява спора по линия Левски - ЦСКА, особено преди мача със Септември. 

Снимка: Lap.bg

"Играем със Септември и аз като старши треньор на ЦСКА съм длъжен да държа здраво стъпили на земята моите футболисти. Септември е отбор, който не трябва да бъде подценяван от никой. Имат своите плюсове и минути, както всеки един тим. В състава имат момчета, които искат да се доказват. Ако си мислим, че сме голяма работа, ще имаме проблем. Ние трябва да го покажем на терена и това е моята задача - моите футболисти да бъдат на 100% и дори да надскачат себе си. За Левски ще говорим, като дойде време", каза още треньорът. 

Томаш заяви още, че в паузата за националните отбори ще провежда тренировки само с 6-7 футболисти. 

 

"Всеки ден е плюс за мен и за екипа ми. Единственият проблем е, че имаме 13 национали, ще тренираме с 6-7 човека. Всеки ден и всяка тренировка е плюс за нас. Вярвам, че след подготовката нещата ще бъдат много по-добре. Ние нямаме време. Всеки ден на тренировъчното игрище е плюс за всички, които работим заедно", каза той и не спести похвали за националния селекционер Илиан Илиев: 

Снимка: Lap.bg

"В България всички разбираме от три неща - футбол, политика и красиви жени. Не ми е работа да коментирам националния селекционер, той е достатъчно авторитетна личност. Това ни е проблемът - месим се там, където не ни е работа. Щом г-н Илиев е преценил, трябва да уважим неговото решение."

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK