на живо

Боксьор и жена му си търсят горещо момиче със странна обява

Дейвид Хей е фен на отворените връзки

Бившият шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей и съпругата му пуснаха обява в приложение за запознанство. Двамата търсят жена, с която да имат връзка. 

Точно така! Хей и Сиан Озбърн са в търсене на трети човек, при това с доста странна обява, пусната от 43-годишния боксьор.

"Аз съм егоистичен тъпак, никога нищо не е достатъчно добро, винаги искам повече, рядко съм задоволен.

Имам доста загнездени дяволски комплекси, които ме изяждат отвътре и се появяват, карайки ме да правя отвратителни... Нека не казвам всичко, да не развалям изненадата!

Обичаме позитивна енергия, здраве и добра форма, да пътуваме на красиви места и да гледаме изгреви и залези. Търсим контакт с горещо момиче със сходни интереси", гласи обявата. 

Доскоро Хей и 32-годишната Сиан бяха във връзка с певицата Уна Хейли, като тримата често се показваха заедно от различни екзотични места. 

Слуховете ги свързваха и с актрисата Хелен Фланеган. 

"Срещнахме се през приложение за запознанство. Първо се видях с Дейвид, паснахме си много добре. Той беше откровен, че има връзка и с други жени. Знаех какво се случва. Сиан не ми е била гадже, но двете с нея бяхме гаджета на Дейвид. На него не му стига само една", разказа за таблоидите Уна. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Haye (@davidhaye)