на живо

Флойд Мейуедър – Микуру Асакура – ексклузивно в ефира на RING и на VOYO

Тази неделя пряко от 06:00 ч. Не пропускайте!

Легендата Флойд Мейуедър се изправя на ринга срещу японския инфлуенсър и ютубър Микуру Асакура

Тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. зрителите на RING и абонатите на видео платформата VOYO ще станат преки свидетели на епичния сблъсък между Флойд Мейуедър и Микуру Асакура. В арена на двубоя ще се превърне „Saitama Super Arena“, която събира над 36 000 зрители.

Това ще бъде четвърта подобна среща за непобедения на професионалния ринг Мейуедър (50-0), който обяви оттеглянето си през 2017 г. До момента американецът се е изправял срещу кикбоксьора Теншин Насукава, ютубъра Логан Пол и бившия си спаринг партньор Дон Муур.

29-годишният Асакура пък направи своя ММА дебют през 2012 г. Шампион в категория „перо“ и в лека категория на RINGS, той е в серия от две поредни победи. Общият му баланс е 16/3, а 8 от успехите му са с нокаут. Японският атлет е почти непознат извън родината си, но сега получи възможността да се качи на ринга срещу една от суперзвездите на нашето време.

Не пропускайте срещата между Флойд Мейуедър и Микуру Асакура – тази неделя (25 септември) от 06:00 ч. в ефира на RING и онлайн на VOYO!