на живо

Полилей нокаутира красавица преди Фюри - Усик. Сряза ѝ окото (СНИМКИ)

Тя трябваше да бъде част от гала вечерта в Саудитска Арабия

Стъклен полилей постигна първия нокаут в боксовата гала вечер, която ще завърши със зрелището между Тайсън Фюри и Олександър Усик! Потърпевшата е една от най-чаровните британски водещи Лаура Уудс. 

Блондинката трябваше да е около ринга на зрелището в Саудитска Арабия днес (18 май). Тя обаче отсъстваше от пресконференцията и от официалния кантар. Причината е нелеп инцидент, който, за щастие, се е разминал без фатални последици. 

Уудс сподели в социалните мрежи шокиращи снимки, на които се вижда, че се е наложило веждата и окото ѝ да бъдат зашити. Ръката ѝ също е пострадала. 

"Миналата седмица претърпях инцидент по време на почивка на вилата ни. Замахнах с възглавница и ударих стъклен абажур, който се разби и поряза лицето и ръцете ми. За щастие пропусна окото ми", пише тя. 

Лаура е била на почивка заедно с приятеля си Адам Колард. Веднага е отишла в болница, а там за нея са се погрижили отбор от лекари, които са зашили раните ѝ. Уудс им благодари сърдечно, както и на колегите си.

"Бях в шок, бях много тъжна, но се чувствам и късметлийка. Можеше да е по-зле! Искам да благодаря на веждата си, че пое тежестта на удара", не губи присъствие на духа тя.

"Съкрушена съм, че няма да мога да съм на мача в Саудитска Арабия. Желая всичко най-добро на най-добрия екип", не пропусна да спомене колегите си Лаура. 

Лаура Уудс е една от емблематичните спортни водещи. Тя често присъства по футболните терени на Англия за мачове от първенството и Шампионската лига. Отразявала е още Световните и Европейските първенства, Super Bowl, както и едни от най-емблематичните боксови срещи в последните години.