на живо

Ще се лее кръв: Антъни Джошуа се закани на американец (ВИДЕО)

Ей Джей и Джърмейн Франклин отказаха да се ръкуват преди двубоя

Ще се лее кръв: Антъни Джошуа се закани на американец (ВИДЕО)

Антъни Джошуа се закани сериозно на следващия си съперник. Само след няколко дни англичанинът ще спори на ринга срещу друг американеца Джърмейн Франклин, а първият заяви, че ще се лее кръв.

Снимка: Reuters

Двамата ще се боксират тази събота (1 април) в „О2 Арена“, Лондон. Джошуа ще направи опит да се върне на победния път след двете поредни загуби от Олександър Усик. Интересното е, че за първи път от 7 години Джошуа няма да се бие за световна титла, но това няма да го спре да се опита отново да се намеси в борбата за най-ценните пояси в професионалния бокс. 

Снимка: Reuters

"Смятам, че хората ще видят кръв. Очаквам с нетърпение отново да вляза на ринга. Много съм щастлив, че ще се бия отново, защото когато погледнете шампионите сега, това е просто бъркотия, особено след като стане въпрос за преговори. Не мога да повярвам, че няма битки за шампионските титли. Толкова съм щастлив, че мога да се върна към бокса и да продължа работата си“, коментира Ей Джей на пресконференцията преди мача.

Снимка: Reuters

Колкото повече говори, толкова по-голям гроб копае за себе си, но това е, което е. Мога да кажа много неща за него, но уважавам съперника си. Не аз трябва да говоря, вие трябва да го направите, а аз да си свърша работата в събота. Подготвен съм за 12-рундов мач, но вярвам в моите възможности и определено ще ударя задраво Джърмейн“, подчерта Джошуа.

Снимка: Reuters

Играта на нерви започна още след края на пресконференцията, когато двамата отказаха да се ръкуват един с друг. Джошуа е с 24 успеха и 3 загуби на професионалния ринг, докато Франклин има 21 успеха и само 1 поражение.