на живо

"Бях висока топка за теб" - Шакира пак атакува Пике (ВИДЕО)

Чуйте новата ѝ песен

"Бях висока топка за теб" - Шакира пак атакува Пике (ВИДЕО)

Нов ден и нова атака от Шакира към бившия ѝ Жерар Пике. Колумбийската певица записа песен със сънародничката си Каръл Джи, озаглавена "Te Quedo Grande", което се превежда като "Бях прекалено висока топка за теб". Парчето се превърна в хит и събра над 90 милиона гледания в Youtube за 3 дни.

"Животът стана по-хубав за мен. Ти вече не си добре дошъл", "Забравих какво изживяхме и това те обиди", "Искаш да ме върнеш. Предполагах, че ще е така. Харесваш снимките ми", "Видях как приятелката ти се опитва да привлече вниманието ми. Смея се!", пее Шакира, като намеква, че Пике е търсил начин да се събере с нея.

Шакира и бившият футболист прекратиха връзката си миналата година. Те бяха заедно 12 години и имат двама сина - Милан и Саша.

Бракът им се разпадна, когато Шакира разбра, че половинката ѝ излиза с 23-годишната красавица Клара Чиа. Неотдавна поп звездата нарече изгората на Пике "мъртва муха" и се подигра на двамата в песен.

В последните седмици се появиха информации, че Пике очаква дете от Чиа. Двамата бяха заснети да купуват тест за бременност в аптека.

Интересното е, че Каръл Джи също преминава през любовна драма. Наскоро тя се раздели с пуерториканския рапър Ануел. Романсът им продължи близо две години.