на живо

Боксовата сензация Абду: Харесвам Миа Халифа. Жена ми ще ме убие!

Той е висок 113 см и тежи 30 кг!

 

Интернет сензацията Абду Розик, който се пробва на боксовия ринг от известно време, трябва да внимава с признанията. 

Високият 113 см и тежащ само 30 кг любител на бойните спортове, призна, че си пада по... порно актрисата от ливански произход Миа Халифа. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mia K. (@miakhalifa)

"Ох, жена ми ще ме убие", добави Абуд. 

Въпреки че изглежда като детенце, боксьорът от Таджикистан всъщност е на 20 години. Той е с диагноза Хипофизарен нанизъм, което му пречи да расте с темповете на останалите хора. 

 

В скорошно видео Абду разкри, че е сгоден за 19-годишната Амира - студентка по бизнес администрация в Шарджа, ОАЕ. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Abduroziq Official (@abdu_rozik)

"Тя е най-красивата жена, която съм срещал! Искаме да направим едно голямо и красиво семейство!", каза той, докато обявяваше годежа си. 

"Това, че не изглеждам като другите хора, не значи, че не мога да обичам. Като всички други и аз искам семейство, деца. Наясно съм, че хората ще кажат, че това е шега. Но все пак 8,2 милиона последователи ме гледат, няма как да излъжа за такова нещо", добави той.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Abduroziq Official (@abdu_rozik)

Звездата на Абду Розик изгря преди години, когато той се изявяваше като певец. Таджикистанецът никога не е крил амбицията си да се пробва в бойните спортове, но това стана факт едва преди няколко дни, когато в Дубай той излезе на ринга срещу Ерали Бойгоблиов, който е със сходни габарити. След 4 рудна съдията прекрати мача без победител.