на живо

Дюбоа е ясен! Но вижте сестра му, която се представяше за момче! (ГАЛЕРИЯ)

Каролин е хем секси, хем опасна

 

Даниел Дюбоа със сигурност може да се похвали, че вече е сред боксовия елит на света. Той успя да победи Антъни Джошуа с нокаут в петия рунд и да защити пояса си в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF).

Но не само той в огромното си семейство заслужава внимание! Сестра му Каролин ще ви очарова! Но внимание! Може и да ви удари по такъв начин, че да виждате звезди посред бял ден. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daniel Dubois (@dynamite_daniel_dubois)

Каролин Дюбоа е една от 11-те деца, отгледани от Дейв - бащата от Гренада, който държи на дисциплината и спорта. Именно той насочва четири от тях, в това число Даниел и Каролин, към бокса. Двамата ходят заедно на тренировки, като шампионът се грижи за сестра си, която е с 4 години по-малка. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daniel Dubois (@dynamite_daniel_dubois)

Госпожица Дюбоа стартира кариерата си, когато е на 9 и с...момчетата. Първоначално тя се преструва на момче, за да може да се боксира рамо до рамо с брат си. Дори има и мъжко име - Колин.

 

Когато най-накрая се включва в женския бокс, тя се превръща в истинска звезда. Каролин е европейска шампионка при подрастващите през 2016, 2017, 2018 е 2019 г. 

Освен това е световна шампионка за девойки през 2019 г. и носителка на златен медал от младежките олимпийски игри през 2018 г. 

 

През февруари 2022 г. Каролин се захваща с професионален бокс, като до момента е непобедена в петте си срещи.

"Каролин е моята най-голяма фенка! Когато се боксирам е толкова шумна, че това ме амбицира допълнително", споделя Даниел. 

 

И това не е всичко! В семейството има още двама боксьори - Соломон и Принс, като всички се надяват, че и техните звезди ще изгреят скоро на спортния небосклон.