на живо

Как Майк Тайсън хвана жена си с... Брад Пит (ВИДЕО)

"Нямах енергия да го бия", разказва боксьорът

 

Майк Тайсън има хиляди истории от 58-годишния си живот, с които да ви впечатли. И една от тях е за изневярата на бившата му съпруга Робин. 

Двамата са в доста противоречива и скандална връзка от 1987 г. до разводът през 1989 г. А при една от последните си срещи боксьорът я хваща почти "на калъп" не с кой да е, а с холивудската звезда Брад Пит. 

Тайсън разказва тази случка надълго и нашироко в няколко предавания, като предизвика смях с описанията. 

"Не съм ги хванал, докато го правят. Може би малко преди това. Ще се опитам да го разкажа с всички подробности, но и да си запазя достойнството", започна Тайсън историята си преди години в предаването "The Real".

 

"Точно преди да отида до бракоразводния си адвокат, реших да намина до къщата, в която живеехме, за да си изясним нещата, преди да започнем да се обиждаме пред адвоката. Помислих, че няма никой и бях готов да си тръгна и тогава видях нейния автомобил - BMW, което аз бях купил. Помислих, че е с някоя приятелка, но не беше. Беше мъж. И естествено, изпитах ревност. Тя ме видя, извика "Майкъл", той - не, само дръпна цигара с трева и каза "Ей, пич!". Така се срещнахме за първи път. Запознахме се. Той всъщност е доста приятно момче", добави Тайсън.

В друго тоукшоу той разказа и какво си е помислил.

 

"Видях я как спира и до нея седеше този невероятно красив Брад Пит. И си помислих, че този път няма да се съберем отново. Тази гледка просто ме скапа. Нямах енергия да го бия", смее се един от най-великите боксьори в света. 

Цялата връзка на Майк и актрисата и модел Робин Гивънс е скандална. Още преди да сключат брак през 1988 г. тя го обвинява в побой. След години Тайсън признава и дори коментира, че това е "най-добрият му удар" в шоуто на Опра Уинфри. След това емблематичната водеща се извини на зрителите и на Гивънс. 

През 1988 г. Робин преживява спонтанен аборт след сватбата, като вероятно това води и до бързия край на брака им. След месеци, в които тя обвиняваше Тайсън в насилие, а той нея - в това, че харчи милионите му, двамата окончателно се разделиха на Свети Валентин (14 февруари) 1989 г.

От 1997 до 2003 г. боксьорът е в брак с медицинската сестра Моника Търнър, а през 2009 г. сключи брак и с третата си жена - Кики Спайсър.

В момента Тайсън се подготвя за отложения мач срещу влогъра Джейк Пол. Двамата трябваше да излязат един срещу друг на ринга през юли, но, заради контузия на Майк, битката бе преместена за 15 ноември.