на живо

Най-голямата кикбокс организация в света GLORY в ефира на RING (ВИДЕО)

Официалната пресконференция преди бойната гала на 7 октомври - утре, 10:00 ч., на живо тук

Най-голямата кикбокс организация в света GLORY в ефира на RING (ВИДЕО)

Професионалният кикбоксьор Стоян Копривленски ще застане очи в очи на родна земя срещу бъдещия му опонент на GLORY 89 Сорин Калинюк.

Това ще се случи утре (12 септември) от 10:00 ч., по време на на официалната пресконференция преди грандиозната гала вечер, която ще се проведе на 7 октомври в зала "Арена Бургас". Боевете ще може да гледате на живо в ефира на RING.

За Снайпера мачът с Калинюк е реванш. В първата среща българинът загуби със съдийско решение, а интригата се заплита след като в социалните мрежи румънският ас обяви, че идва у нас, за да спечели по още по-убедителен начин.

Визитата на GLORY в България е първа в историята на организацията, а на срещата с медиите, която за ще може да гледате на живо утре на btvsport.bg, ще присъства лично и вицепрезидентът на веригата Бил Борсън.

На ринга в "Арена Бургас" на 7 октомври ще се качат и други атрактивни български кикбоксьори, сред които носителят на шампионски пояси в няколко бойни организации Драгомир Петров, участникът в ENFUSION Теодор Христов, двукратният световен и европейски шампион Александър Петров и други.