на живо

Нова глупост: Арестуваха боксьорът Гарсия гол и с каска

Той изпочупил хотел в Бевърли Хилс

Getty Images
 

Боксьорът Райън Гарсия няма спирка! И ако ставаше дума за победи на ринга, щяхме да го аплодираме, но той присъства по-често в медиите с... изцепките си. 

Последната такава завърши с арест. Гарсия е бил отведен от полицията, тъй като е вилнял в луксозен хотел в Бевърли Хилс. Видимо неадекватен той е чупил и вандалствал в своята стая и в коридора. 

Когато служителите на реда дошли, Гарсия се успокоил и решил да съдейства. Пред полицията обяснил, че е под въздействието на алкохол и наркотици. 

Освен това боксьорът бил гол до кръста, но с... каска. 

Снимка: Getty Images

Гарсия победи шампиона в средна категория на Световния боксов съвет Девин Хейни преди повече от месец, но не взе титлата, тъй като беше по-тежък от изисканото. В последствие допинг пробата му излезе положителна за наркотици. 

Снимка: Getty Images

След мача той заяви, че е заложил голяма сума на своята победа (б.а. - това не е забранено) и нарочно е демонстрирал неадекватно поведение, за да вдигне коефициента. Преди мача Гарсия се престори, че се самоубива, стана баща и само часове след това се раздели с майката на сина си, а впоследствие се сгоди за порно актрисата Савана Бонд.