на живо

Огромна трагедия! Братя хокеисти бяха убити от шофьор, пил "само 6 бири"

Съпругата на единия очаква дете

 

Огромна трагедия разтърси феновете на хокея в САЩ, след като двама братя Матю (29 години) и Джон Годро (31 години), играчи на колежа в Бостън, бяха убити, докато карат велосипеди в родния си град Ню Джърси. 

Върху тях е връхлетял ТИР, управляван от пиян 43-годишен шофьор, който заявил, че преди да се качи зад волана е изпил 6 бири. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matty Gaudreau (@mattygaudreau11)

Трагедията е огромна за семейството! Тя настъпи само ден преди сватбата на сестрата на братята - Кейти, на която двамата трябваше да бъдат шафери. Матю и съпругата му очакваха първото си дете скоро, а Джон оставя вдовица и две деца. И двете използваха социалните мрежи да се простят с любимите си.

"Благодаря, че беше с мен в най-добрите години от живота ми. Въпреки че те загубих, продължавам да съм най-голямата късметлийка, затова че те имах. Обичам те много. Ти си перфектен! В някои от дните ни заедно се питах дали наистина ми се случват. Обичам всичко в теб! Нямам търпение пак да сме заедно някога!", пише Меридит - съпругата на Джон.

 

"Нямам думи. Много ми липсваш. Не си представям живота без теб. Не съм мислила, че може да ме боли толкова. Бях благословена да ме избереш за своя съпруга, да ме обичаш. Ти си най-добрата част от от мен! Ще продължа заради теб и сина ни. Обичам те, Матю", пише бременната Маделин. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madeline Gaudreau (@mogaudreau)

Сестрата на загиналите хокеисти също използва социалните мрежи, за да се прости с двамата хокеисти. 

"Не можеше да има Джон без Матю или Матю без Джон. Те бяха най-хубавото нещо, за което можеше да мечтае една сестра. Това не е сбогуване, тъй като аз няма да спра да повтарям имената ви и да си обичам. Ще се грижа за мама, татко, Кристен, Мер, Маделин и децата", пише Кейт.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katie Gaudreau (@kgaudreau13)