на живо

"Пътят" на златния ансамбъл - от 20 януари по bTV (ВИДЕО)

Документалният филм за олимпийските шампионки - всяка събота от 15:00 ч.

"Пътят" на златния ансамбъл - от 20 януари по bTV (ВИДЕО)

Официалната премиера на сериала "Пътят", посветен на олимпийския триумф на ансамбъла по художествена гимнастика в Токио, се състоя тази вечер в Народния театър Иван Вазов.

Първия от осемте епизода можете да гледате по bTV на 20 януари. Сериалът ще се излъчва всяка събота от 15:00 ч.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

"Зрителите ще могат да проследят последния месец преди Токио, лагера в Мураяма и влизането ни в олимпийското село - нещата, които може би нямаше как да видят, ако не бяха нашата главна операторка Ани Недкова и г-жа Раева.", каза капитанът на ансамбъла - Симона Дянкова.

"Вълнуваме се, защото искаме да видим и реакциите на хората. Искаме отново да се върнем към момента, в който спечелихме златния олимпийски медал. Много се радваме, че той е запечатан и ще остане във времето.", добави друго златно момиче - Лаура Траатс.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

"Олимпиадата беше уникална и с това, че трябваше да се проведе с ковид мерки. Всичко беше доста по-различно от това, което сме си представяли, че ще бъдат олимпийските игри, но пък затова беше нашата уникална, единствена и неповторима Олимпиада.", коментира Стефани Кирякова.

"Като се върнем назад и гледайки тези камери, дори и видеото, което представя филма, аз лично, а и останалите страшно много се вълнуваме.", сподели Ерика Зафирова.

"Когато видите сериала по bTV, посланието е, че спортът наистина е социален феномен. Той може да те направи победител. Той може да те накара да преживееш изключителен катарзис, след който да се изправиш още по-силен от това, което си бил. Той може да бъде една истинска авантюра и удоволствие.", заяви президентът на родната федерация - Илиана Раева.

Гледайте осемте части на филма "Пътят" - всяка събота от 15:00 ч. по bTV.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Тагове:

@