на живо

Шампионът Копривленски отново у дома (ВИДЕО)

След най-големия успех в кариерата си

 

Стоян Копривленски отново на родна земя. С песента "Кой уши байряка?" приветстваха шампиона в К-1 World Max 2024. С тъпани и питка близки и фенове посрещнаха кикбоксьора на летището в Бургас.

Световната титла е най-големият му успех в кариерата досега.

"Радвам се, че целият труд и всичките тези лишения през годините накрая се отплатиха. Чувствам се уникално. Наистина доста време се готвих, не съм спирал тренировки и след последната загуба бях леко демотивиран и излязох доста нахъсан и жаден за победа.", каза Копривленски.

"Психически беше по-важната част след полуфинала понеже кракът ми беше много зле, едва слязох от ринга. Бразилецът ми беше ритал много предния крак и се чудех как ще изляза на следващия мач. Но Майк (Пасение) ме накара да повярвам в себе си, излязох и смачках руснака."

 

Триумфът е гордост и за семейството на Копривленски.

"Пожелавам на всеки един да го изпита това на собствен гръб, да почувства децата си толкова щастливи, велики, и не мога да ви опиша радостта и вълнението, което семейството преживяваме.", сподели бащата на шампиона - Асен Копривленски.

"Засега планирам да съм тук на морето - Бургас, Варна. Може да си почина някъде и извън държавата спокойно две-три седмици и после обратно към Холандия.", заяви Стоян.

Копривленски е първият българин с титла от елитната организация К-1 World Max.