на живо

Всичко плувна в кръв: Боксьор оцеля 12 рунда със счупен нос (СНИМКИ и ВИДЕО)

Дори бялата риза на рефера подгизна на сблъсъка за титлата на Великобритания

Всичко плувна в кръв: Боксьор оцеля 12 рунда със счупен нос (СНИМКИ и ВИДЕО)

Часове след като Тервел Пулев оцеля в мръсна война и с жестока аркада на боксовата гала в София, кръв оплиска и ринга във Великобритания. Феновете станаха свидетели на шокиращи сцени по време на епичното равенство между Фабио Уордли срещу Фрейзър Кларк.

Сблъсъкът продължи 12 рунда, а залогът в нея беше британската титла в тежка категория. Носът на Уордли беше счупен още във втория рунд, а кръвта не спря да шурти до последния гонг. От нея подгизнаха не само пострадалият и неговият съперник, но дори и бялата риза на рефера. 

След двубой и двамата боксьори се нуждаеха от медицинска помощ. А зрителите остнанаха ужасени от състоянието на ринга - повърхността му подхождаше повече на сблъсък от UFC.

"Приличаше на филм на Тарантино", "Надявам се, че съдията ще изхвърли тази риза" и "Епична битка на двама класни боксьори", гласяха част от коментарите в социалните мрежи.

Въпреки че трудно дишаше и непрекъснато храчеше кръв, смелият Уордли не просто не се отказа, но и създаде сериозни проблеми на Кларк. Равенството му позволи да задържи поясите на Великобритания, на Британската общност и европейската титла на WBO.

Заради бруталния характер на битката, Sky Sports не успя да излъчи обичайните интервюта с двамата боксьори. Те трябваше да бъдат спешно прегледани от медицинските екипи.