на живо

“Здрави и силни”: Да вкараш Питбула във форма (ВИДЕО)

Белчо Христов хвърля ръкавицата към най-емблематичния български боец в стил К1 в епизод 18

“Здрави и силни”: Да вкараш Питбула във форма (ВИДЕО)
 

Важното е да има предизвикателства! Когато на едно място се съберат двама души, за които предизвикателствата са необходими, колкото кислород, развръзката ще бъде впечатляваща.

И така, дойде ред на епизод 18 от специалната дигитална поредица, която спортната редакция на bTV осъществява съвместно с един от най-успешните български специалисти, когато става дума за здравословен начин на живот, хранене и спорт – Белчо Христов.

Ние сме със „Здрави и силни“, защото отново е събота, а в събота даваме думата на Белчо за неговата доза чудеса и мъдрости.

А пък Белчо Христов хвърля ръкавицата към един истински звяр, който за съжаление вече не можем да гледаме на ринга – боецът с несломимо сърце, човекът, донесъл най-много слава и победи на България в бойните спортове, в стил К1 – Владимир Вълев-Питбула.

Каква е мисията?

В рамките на 30 дни Белчо Христов ще преобрази Питбула и ще го вкара в топ форма, като за целта пред четирикратния световен и още толкова пъти европейски шампион ще трябва стриктно да следва хранителен режим, изработен специално за него от Белчо Христов.

Предизвикателството вече започна.

От него изминаха два дни, Вълев все още не може осезаемо да усети промяна, но е сигурен за едно: храната му е повече от достатъчна и няма опасност да остане гладен. Даже напротив!

"Мислех, че Белчо е объркал режима. Да не ми е направил някакъв режим за качване на тегло, а не за сваляне", споделя варненецът, който на 10-и юли ще навърши 39 години и добавя:

"Аз само като видях колко трябва да ям по неговата програма… По принцип не ям толкова и ми е любопитно сега какво ще се случи."