на живо

Йовичевич: Трябва да предизвикаме късмета

Преди Андерлехт - Лудогорец в Лига Европа

 

Треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич заяви, че очаква тежък мач срещу Андерлехт в Лига Европа, но "орлите" трябва да са готови за всички сценарии и да предизвикат късмета си.

"Няма значение, че последният им мач не е бил добър, този със сигурност ще бъде тежък за нас. Ние трябва да сме фокусирани върху нашия план и да предизвикаме късмета си.", каза наставникът на официалната си пресконференция преди двубоя от третия кръг.

"Искаме да спечелим мача. Затова сме тук, но в 90 минути всичко може да се случи, така че трябва да сме готови за всички сценарии в срещата. Всички играчи искат да играят и да победят, кои точно ще са не терена, ще видим"

 

"Атмосферата е позитивна. Няма как да имаш много интензивен процес, но имаш възможност за разговори с играчите, гледане на видео и мисля, че сме готови. Имаме много голямо уважение към Андерлехт, но всичко зависи от нас"

Българският шампион има 2 мача срещу белгийци, като и двата завършиха със загуба. През сезон 2020/2021 Лудогорец отстъпи с 1:2 у дома и 1:3 като гост на Антверпен.