на живо

След 0:2 в Белгия: От Лудогорец скочиха на съдиите (ВИДЕО)

Усети се сякаш има двоен стандарт, коментира Дерой Дуарте

 

От Лудогорец съзряха съдийски заговор при поражението с 0:2 от Андерлехт в Лига Европа.

"Орлите" играха повече от час с човек по-малко, след като Кайо Видал бе изгонен с директен червен картон.

След двубоя главният съдия от Словакия – Филип Глова бе разкритикуван от раздградчани.

"Труден мач. Започнахме добре с добра организация, но след червения картон бе трудно. Ако го нямаше, може би щеше да е различно. Усети се сякаш има двоен стандарт на арбитъра, ако трябва да бъда честен, но не искам да нападам рефера. В същото време това е нещо, което не можем да контролираме.

Работихме здраво, но мачът не се разви, както искахме", заяви Дерой Дуарте при завръщането на шампионите.

 

"Трябва винаги да вярваш, имаме още шанс и ще опитаме. У дома сме срещу Атлетик Билбао, имаме предимство. Ако бяхме 11 на 11, имахме добър шанс. Вярвам на отбора и футболът си е футбол", добави още.

Защитникът на Лудогорец Сон сподели, че главният съдия Филип Глова ги е наказал с изгонването на Видал.

"Беше трудно с футболист по-малко. Мисля, че съдията ни наказа, когато изгони Кайо Видал. Виждаше се, че първите 30 минути планът за игра вървеше феноменално. После имахме лош късмет за засадата и не можахме да изравним", откровен бе испанецът.

 

"Знаехме, че това е важен мач за нас. Все още имаме пет мач, които ни предстоят, за да спечелим точки. Мисля, че работата на отбора беше много добра", продължи защитникът.

"Все още има още много точки, които да бъдат спечелени. Предстоят ни три мача вкъщи. Там се чувстваме силни и мисля, че ще успеем", каза още Сон.

За Лудогорец поражението бе второ в груповата фаза след 0:2 от Славия Прага на старта. Между двете загуби изпусна успех срещу Виктория Пилзен.

Следващата възможност за победа на Лудогорец ще бъде след 2 седмици срещу един от фаворитите в Лига Европа - Атлетик Билбао. Двубоят в Разград на 7 ноември, който ще може да гледате по bTV Action.

Мачът е очакван с огромен интерес заради пристигането на една от звездите на испанския национален отбор и Евро 2024 Нико Уилямс. Атлетик взе 7 точки от 9 възможни в първите 3 кръга.

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK