на живо

ЕВРО 2024: Епизод 3 - Цеца е при зетя, а албанки и хърватки си мерят красотата

Включете се в нашата Фентъзи лига! Кодът е: ainP1f

 

Основно на балканските футболни битки е посветен третият епизод от дигиталната ни поредица за Евро 2024. Няма как да е иначе, когато в лют спор на футболното игрище влязоха Албания и Хърватия. Двата отбора поделиха точките на терена, но съревнование имаше и на трибуните.

Там една срещу друга застанаха двете перли – популярната хърватска муза Ивана Дол и водещата на Шампионската лига по албанската телевизия Ева Мурати. Със сигурност и двете имат своите аргументи, но коя е по-… ще оставим да решите вие.

Не можем да останем равнодушни и към факта, че примата на балканската музика Цеца вече е в Германия, за да подкрепи сръбския национален отбор. Освен патриотични, тя има и чисто семейни подбуди да бъде до селекцията на западните ни съседи. Причината е, че е тъща на Неманя Гудел. Когато е на място, изпълнителката със сигурност ще е спокойна, че сюжетът от клипа ѝ "Da raskinem sa njom" няма да се случи в реалността. Във видеото Цеца хваща приятеля си в изневяра.

 

Във видеото ще разберете и тайната на сока от кисели краставички. Именно този чудодеен сироп пият в лагера на Англия по нареждане на Гарет Саутгейт. Освен това, играчите на "Трите лъва" се придвижват и с електрически велосипеди за по 3400 паунда всеки.

За финал разбира се може да видите и прогнозите на Илия, Калоян и Валери, както и кой от тях е начело в подреждането към момента. А ако искате да се състезавате тях на Fantasy, присъединете се към лигата bTV Euro 2024, като използвате код: ainP1f.