на живо

ЕВРО 2024: Епизод 2 - Меле, бленувано завръщане и Куман като Льов (ВИДЕО)

Дигиталната ни рубрика вече има лидер в прогнозите

ЕВРО 2024: Епизод 2 - Меле, бленувано завръщане и Куман като Льов (ВИДЕО)
 

Във втория епизод на дигиталната ни поредица, посветена на европейското първенство в Германия, отправяме бърз поглед към изминалите срещи от шампионата.

Оставихме време и за шеги с действията на селекционера – Роналд Куман, уловени от камерите по време на двубоя с Полша.

Не оставихме на заден план и дискусиите със заявената политическа позиция на Килиан Мбапе часове преди откриващата среща на тима на европейското първенство.

Снимка: Reuters

Отправихме поглед към сърбо-английския фенски бой в часовете около мача между двата тима, интересния начин, по който нидерландските привърженици отдават почит на Рууд Гулит по трибуните. Освиркването по време на химна на Сърбия също не беше спестено сред дискутираните теми. И още: германските "тренировки" край басейна в стил "България на световното в САЩ 1994 г."

Във втория епизод отправихме поглед и към Кристиан Ериксен и неговата вдъхновяваща история. 1100 дни сред получения сърдечен арест, полузащитникът се разписа за Дания срещу Словения на европейското първенство.

Снимка: bTV

Време беше и за равносметка от прогнозите от първите 7 срещи от европейското първенство. До момента с най-добър поглед върху случващото се оказа, че е Валери Генов, който е на върха с актив от 7 точки. Втората позиция е за Илия Илиев, който с един точен резултат успя да събере общо 5 пункта.

Утехата, че има още твърде много срещи на европейското първенство, остава за Калоян Кюркчиев, чийто актив е крайно скромен – едва 4 т.

Снимка: bTV

В отсъствието на Илия Илиев бяха направени прогнозите за срещите в понеделник, вторник и сряда, Валери и Калоян показаха своите оракулски прогнози. Илия се включи дистанционно и очаква следните крайни изходи:

Румъния - Украйна 0:1
Белгия - Словакия 3:1
Австрия - Франция 0:2
Турция - Грузия 2:1
Португалия - Чехия 3:0
Хърватия - Албания 1:1
Германия - Унгария 2:0
Шотландия - Швейцария 1:1

Първият ни епизод: