на живо

Португалия отпадна заради роклята на Джорджина?

Проблемът не е в чантата за 100 000 долара!

 

Джорджина Родригес е виновна за отпадането на Португалия на четвъртфиналите на европейското първенство по футбол! 

Наблюдателни и суеверни фенове заявиха, че роклята на половинката на Кристиано Роналдо е камъчето, преобърнало колата на "мореплавателите". До момента тя винаги е била облечена с тениска или топ и отборът е триумфирал.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

На стадиона в Хамбург Джио се появи за мача срещу Франция с прилепнала черна рокля на цветя от известна модна марка, на която е лице. Интересно е, че дрехите на бранда не са особено скъпи, но пък чантата, която носеше, се оценява на близо 90 000 евро. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@lovewithgeorgina.7)

Не всеки може да има такъв аксесоар! Само лоялните клиенти на марката, които получават ексклузивна възможност да си купят и такава чанта! 

Джорджина седеше на висок стол в ложата на стадиона, като изгледа редовното време, продълженията и дузпите в четвъртфинала заедно с приятелка. В непосредствена близост до нея бяха майката на Роналдо Долорес и сестрите му Катя и Алма с децата си. От техни публикации се вижда, че на стадиона е и най-голямото дете на футболиста Кристиано-младши, който скоро стана на 14 години. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@lovewithgeorgina.7)

Феновете на Португалия избързаха и написаха коментар "Всеки път, когато носиш рокля, отборът губи". Други контрираха, че тя често е с рокля.