на живо

bTV Спорт ви предизвиква: Кой е най-добрият мениджър?

Включете се в нашата фентъзи игра. Наградата за победителя е наистина специална!

Мечтаете ли да бъдете треньор на Дрийм тийм? Сега е вашият шанс да го направите във виртуалната игра за Катар 2022 на: https://play.fifa.com/fantasy-classic/team

Създавате отбор, който ще ви носи точки всяка седмица с избраниците ви. Всяха суха мрежа, асистенция или гол на вашите футболисти ще ви донесе точки в играта.

Тези, които имат опит с фентъзи отбори в Англия, Шампионска лига или друга надпревара, знаят какви са правилата. Тези, които не са наясно с тях, могат да се запознаят на сайта на ФИФА. Бюджетът е 100 милиона, селектираните играчи са 15, а bTV Спорт вече има отворена група за всеки един.

След създаването на отбор кликнете в менюто "Join league" и на мястото, където трябва да въведете код, изпишете: CANSWZFY. С този код се присъединявате към лигата на bTV Media Group. Тази игра е напълно безплатна.

Победителят в крайното класиране ще има изключителната възможност да участва като гост в студио Шампионска лига веднага при подновяването на фазата на елиминациите (15 февруари).

Създайте своя отбор, надявайте се късметът да е на ваша страна, стратегията ви да е правилна и ще бъдете гост за мач от най-силния клубен турнир.