на живо

Чудовище, или човек? Кое е по-добре да бъдете в Resident Evil Re:Verse (ВИДЕО)

Вижте силните и слабите страни на тази онлайн видеоигра

Чудовище, или човек? Кое е по-добре да бъдете в Resident Evil Re:Verse (ВИДЕО)
 

Resident Evil Re: Verse е онлайн видеоигра разработена и публикувана от Capcom. Играта включва герои и чудовища от предишни игри и е създадена с RE Engine.

Играта идва безплатно с покупка на Resident Evil 8: Village.

Въпреки че Re:Verse трябваше да съвпадне с излизането на Resident Evil 8: Village, играта беше отложена за по-късна дата. За да получите достъп до играта обаче, имате нужда от Capcom ID акаунт.

С Capcom ID всъщност ще исе сдобиете с достъп и до други онлайн продукти на Capcom.

Но засега играта е разочароваща и ето защо:

1. Всеки един играч започва с две оръжия, резервно оръжие с неограничени амуниции и по-добро, лично оръжие. Личните оръжия нямат неограничени амуниции и трябва да търсите, ако ви свършат боеприпасите.

Можете да избягвате атаки зависейки от издръжливостта на вашия избран човек.  Можете също така да намерите специални оръжия като ракети, или гранатомет около района.

Можете да носите дори две специални оръжия, но можете да ги използвате само веднъж. Всеки играч има пасивна способност и две активни способности.

2. В цялата карта има проби от вируси. Взимането на проби от вируси ще увеличи точността на героя ви като човек. Можете да носите само две проби като човек. Ако умрете, като човек, ще се превърнете в чудовище.

Колкото повече проби от вируси имате, толкова по-мощно ще бъде чудовището.