на живо

Мениджърът на националния отбор: Не знам дали Калейн ще продължи да се състезава

Lap.bg
„Боряна се чувства по-добре, за момента. Трябва да се говори с нея и все още не знам какво решение ще вземе.
 
След първото си състезание в Тарту тя прекъсна тренировките си. Това, което според мен й липсва е постоянство, за да може да запази спортната си форма.
 
Снимка: bTV
За момента състезанията са едно след друго и ако тя реши да продължи, ще трябва да тренира много усилено, за да може да се справи", това сподели за БНР главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Бранимира Маркова по отношение състоянието на Боряна Калейн и възможността тя да участва в предстоящите Световни купи и европейското първенство в Баку през май.
 
Припомняме, че броени дни преди началото на СК в "Арена София", Боряна Калейн отказа да участва в състезанието заради здравословно неразположение. Това наложи на нейно място в отбора да влезе Ева Брезалиева.
 
Снимка: Lap.bg
"Заради оттеглянето на Боряна се наложиха някои промени.В първоначалните ни планове беше заложено тя да вземе участие както тук, така и на другите Световни купи. Сега давам равен шанс на всички, защото в Ташкент планирам да участват Татяна Воложанина и Магдалина Миневска, в Баку - Ева Брезалиева и Стилияна Николова", коментира още Маркова.
 
Потокът на Стилияна Николова и Ева Брезалиева стартира днес в 13.20 ч.
 
Снимка: Анна Недкова, БФХГ
Ансамбълът ни е в поток А, който започва непосредствено след церемонията по официалното откриване на турнира в 18.20 ч.