на живо

Олимпийска звезда към жена си: Само я проследих с поглед и тя падна в реката!

Няма да повярвате защо се извинява Джанмарко Тамбери!

Instagram
 

Италианецът Джанмарко Тамбери се извини! Искрено! С красиви думи! С чувство! И... заради изненадваща ситуация! 

Олимпийският шампион от Токио 2020 използва социалните мрежи, за да се обърне към съпругата си Киара и да обясни как... е загубил халката си. 

Оказва се, че пръстена - символ на семейство и верност е цопнал в река Сена по време на парада на нациите и церемонията по откриване на олимпийските игри. Тамбери беше знаменосец на Италия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

И ако това ви се струва тривиална ситуация, то трябва да прочетете чувственото обяснение на лекоатлета, който очевидно приема загубата за нещо доста сериозно.

"Съжалявам, любов моя! Много съжалявам!

 

Имаше твърде много вода, свалих твърде много килограми в последните месеци, изпитвах невероятен ентусиазъм от това, което вършехме. Може ми комбинацията от трите доведе до това да се вслушам в парада, да я видя как пада... Проследих я с поглед и видях как подскача в лодката.

Имах малка надежда... Но за жалост подскочи в грешната посока и след това отново и отново, за да я видя как се гмурва във водата, сякаш винаги беше мечтала за това. 

Тези няколко мига бяха като вечност! 

Но ако е трябвало да става, ако е било писано да я загубя, не мога да си представя по-подходящо място, на което да се случи. Тя ще остане завинаги в коритото на реката в Града на любовта, отнесена от течението, докато се опитвах да вдигам колкото се може по-високо италианското знаме по време на церемонията по откриване на най-важното спортно събитие в света. Ако трябваше да си измислям оправдание, нямаше да е толкова интересно.

Мисля, че има огромна романтика в тази загуба. И ако искаш, може и ти да хвърлиш твоята в реката, за да бъдат заедно завинаги и да имаме още едно извинение да подновим брачните си клетви и да се оженим отново, както винаги си искала.

Обичам те, любов моя!

Може би ще се реванширам, ако се прибера вкъщи със злато!!!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

Какви поетични думи!