на живо

Том Круз закрива Игрите в Париж!?

Ще кацне на известния надпис "Холивуд" в Лос Анджелис

 

Актьорът Том Круз ще играе главната роля на церемонията по закриването на олимпийските игри в Париж на 11 август.

Говори се, че той ще скочи с парашут и ще кацне на известния надпис "Холивуд" в Лос Анджелис, отбелязвайки предаването на домакинството, тъй като следващите игри ще се проведат именно в Ел Ей през 2028 г.

Американските медии съобщават, че тази сцена, подобна на сериала "Мисията невъзможна", вече е била тайно записана още през март тази година.

Първоначалният план беше да се проведе голямо парти за предаване на плажа, известен като Will Rogers State Beach, където щеше да бъде поставен олимпийският флаг, но полицията в Лос Анджелис не даде разрешение за това, защото това би означавало затваряне на магистралата, която минава оттам.

 

Зад този проект стои компания, съсобственост на актьора и водещ Джеймс Кордън, като намерението й е да комбинира на предварително записани сцени с атракции на живо.

Идеята е шоуто да се конкурира с церемонията в Париж, в която се включиха Лейди Гага и Селин Дион, а спортистите се представиха, като се возеха в лодки по река Сена.

Круз беше в Париж, където гледаше състезания по гимнастика и плуване.

"Това е невероятно. Страхотни истории, страхотни спортисти. Удивително е какво трябва да направят, за да постигнат успех", коментира звездата, цитиран от американските медии.