на живо

"Томас Бах се осра в гащите, той е жалък страхливец"

Момичета, знайте, че IBA ви подкрепя! За нас вие сте победители, отговаря шефът на IBA Умар Кремльов

 

Президентът на Международната боксова асоциация (IBA) Умар Кремльов разкритикува ръководителя на Международния олимпийски комитет Томас Бах заради представянето на спортистки с повишени нива на тестостерон на олимпиадата в Париж.

В четвъртък италианката Анджела Карини се оттегли от битката срещу алжирката Имане Хелиф в първия кръг при 66-килограмовите. Спортистката се оплака от твърде болезнените удари от опонентката си, която има високо ниво на тестостерон.

През 2023 г. Международната боксова асоциация (IBA) отстрани Хелиф по време на световното първенство в Индия поради неспазване на критериите за допустимост.

"Давам памперси на Томас Бах, защото се изпусна. Осра се! Жалък страхливец, който се страхува от истината и предпочита да харчи средствата на олимпийското семейство за блокиране на нежелани съобщения, отколкото за подкрепа на спортисти.

Е, какво можете да направите, ако това е неговият път, тогава той определено ще бъде краткотраен. Истината не може да се скрие.

 

Подкрепяме нашите спортисти и спортистки. Ирландската боксьорка Кели Харингтън отказа да се бие на олимпиадата срещу боксьори, които са биологични мъже. Анджела Карини от Италия напусна ринга, защото съперничката й, която не издържа теста за проверка на пола, просто я преби. Срам ме е как се третират нашите боксьори по този начин. Момичета, знайте, че IBA ви подкрепя! За нас вие сте победители.

Пускаме и петиция и продължаваме разследването срещу Томас Бах, за да може всеки разумен човек да повлияе на оставката на тази корумпирана мафия в лицето на Бах и неговата свита.

Призоваваме всички спортисти и треньори да не мълчат, заедно можем да постигнем справедливост“, написа Кремльов в канала си в Telegram.