на живо

Аниете: Очаквам подкрепата на феновете срещу Лудогорец

Аниете: Трябва да защитаваме името си

Испанският нападател на Левски Антонио Аниете бе избран за играч на 26-ия кръг на „А” група, изпреварвайки Владислав Романов от Локомотив (София) и Козмин Моци (Лудогорец), след като вкара хеттрик и изработи две дузпи при успеха с 5:0 над Локомотив (Пловдив). Тези попадения на синята десетка го направиха едноличен лидер в голмайсторската листа на първенството с 11 попадения.  „Благодаря на всички съотборници и на феновете, тази награда е много важна за мен. Очаквам пълен стадион и победа на „Герена” срещу Лудогорец. Харесва ми да играя и не обръщам внимание на умората”. Играчът заяви, че финансовите проблеми на Левски не са любимата му тема, но сподели, че футболистите трябва да са концентрирани и да се проявят като  професионалисти.

„Не ни демотивира фактът, че сме във втората шестица, важното е, че ние сме Левски и трябва да защитаваме  името си”, заяви Аниете.

Той заяви, че от  мача с Лудогорец не зависи дали ще остане в Левски или не, и че трансферите сега не са  приоритет за него , тъй като е концентриран върху сегашното си представяне в тима на „сините”.