на живо

Атаката на Лафчис (ВИДЕО)

Бившият шеф на ПФК Левски критикува Лудогорец и БФС

Бившият собственик на ПФК Левски Томас Лавчис даде интервю за предаването "Зона спорт". В него той отправи остри и критични думи към доста неща свързани с футболния живот у нас.

"Проектът Лудогорец е проект на един човек и ако него го няма, този клуб ще заеме мястото си в посредствеността”, каза Лафчис. Освен това той смята, че играчите на Лудогорец са арогатни, а съдиите ги толерират, позволяват им волности и не ги наказват, нещо което прави отборът на Лудогорец несимпатичен и омразен на болшинството фенове у нас.

Лафчис отправи и сериозни критики към ръководстнвото на БФС и към президента Борислав Михайлов.

Той не спести критики и към управлението на Тодор Батков в Левски, но не смята, че тръстът на привържениците „Синя България” може да направи нещо за спасението на Левски . В тези усилия на привържениците на Левски, Лафчис не вижда перспектива. Любопитно беше и това, което Лафчис каза за времето на своето управление на синия клуб и защо е прибегнал до услугите на ВИС -2 за сътрудничество с Левски през 90- те години на миналия век.

Лафчис критикува и управлението през годините в лагера на ЦСКА, но сега каза някои похвални думи за усилията, които Александър Томов полага за спасяването на червените.

Вижте интервюто на Томас Лафчис.