на живо

Без победител в Бергамо (ВИДЕО)

Ханданович спаси Интер от загуба

Getty Images

Срещите от 20-я шампионатен кръг в Серия "А" започнаха с динамичен и напрегнат мач в Бергамо, където съставите на Аталанта и Интер не успяха да излъчат победител и завършиха наравно 1:1.

Головете паднаха преди почивката и куриозното в тях беше това, че видяхме два автогола. Първо в 18-тата минута след пробив на Драме, Мурийьо направи шпагат в опит да изчисти топката и тя се оплете в мрежата на Интер. Така домакините поведоха в резултата.

Само 6 минути по-късно,при остро центриране на Икарди, резултатът бе изравнен след автогол на Толой, който вместо да изчисти в корнер, ефектно заби топката в мрежата на своя тим.

Иначе играчите на Аталанта бяха по-активният отбор на терена преди почивката, но не успяха да поведат отново в резултата, защото Ханданович спаси опасен шут на Монакело, минута преди края на първото полувреме.

И след паузата отборът в синьо-черни екипи доминираше на терена. Резултатът обаче се запази заради нови две бляскави спасявания на вратаря на Интер. Първо в 53-тата минута, след корнер, Ханданович отрази опасен удар с глава към неговата врата, а после в 60-тата минута той спаси своя тим от загуба след невероятно спасяване срещу Чигарини.

Снимка: Getty Images

В последните 15 минути на срещата, съставът на Интер заигра малко по-настъпателно в атака, след офанзивните смени, които треньорът Манчини направи с пускането в игра на Перишич, Биабиани и Паласио, но резултата от първото полувреме остана непроменен. В крайна сметка двата тима поделиха точките след последния съдийски сигнал на Никола Рицоли, който показа цели осем жълти картона в срещата - по четири за двата състава.