на живо

Да умреш от яд...

Лудогорец щеше да е поставен за жребия за плейофите

Лудогорец изпусна златен шанс да бъде поставен в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Сензационното отпадане от Милсами още във втория предварителен кръг попречи на шампионите отново да се борят за влизане в най-комерсиалния футболен турнир. Припомняме че от този сезон УЕФА увеличи парите в Шампионската лига.Всеки един от участниците в групите ще получи по 12 млн. евро.

Развитието на мачовете преди решителния плейофен кръг може да накара хората в Разград да се ядосват още повече за изпуснатия шанс, който щеше да прати отбора сред поставените за последните мачове преди заветните групи. Това щеше да стане, ако разградчани бяха отстранили Милсами и Скендербеу и сега трябваше да чакат жребия за плейофите. Коефициентът от 25,325 щеше да бъде достатъчен за тима да попадне в урната на поставените отбори. Евентуалните съперници на Лудогорец за плейофа щяха да бъдат Динамо Загреб, Макаби Тел-Авив, Партизан, Малмьо и Астана. В действителност печеливш от отпадането на Лудогорец се оказа Динамо Загреб, който попада сред поставените отбори.

Жребият за плейофите за Шампионска лига е в петък от 13:00 часа, а срещите започват на 18 август и зрителите ще могат да ги  гледат в каналите на bTV Media group.