на живо

Милан - Интер пряко, днес от 15:00ч. по RING.BG

Дерби на Милано още през юли

БГНЕС

Независимо от формата на двата отбора, която в последните години не е никак добра, когато един срещу друг застанат Милан и Интер, феновете затаяват дъх. На арената излизат два от най-големите грандове в италианския, европейския и световен футбол.

Това издание на дербито обаче е малко по-нестандартно. „Росонери” и „нерадзури” ще мерят сили не на Апенинския полуостров, а в Китай в мач от тристранния International Champions Cup, като компания им прави не кой да е, а Реал Мадрид.

Естествено, всички срещи ще бъдат предавани пряко в ефира на RING.BG, а “Derby della Madonnina” е в събота от 15 часа.

Феновете на двата отбора тръпнат в очакване да видят своите любимци. И двата клуба предприеха солидна селекция, но Милан е отборът, от който се очаква пълна промяна. След два ужасяващо слаби сезона, сега „росонерите” най-накрая купиха няколко и то много качествени играчи, с които ще се опитат да се върнат в Шампионска лига. Не пропускайте да видите първите изяви на Бака, Адриано, Бертолачи и Маури с червено-черната фланелка и първия сериозен тест за новия треньор Синиша Михайлович.

Срещу тях пък ще видим новото попълнение на Интер Кондогбиа, който бе желан именно и от градския съперник преди да подпише с „нерадзурите”. Не пропускайте Милан – Интер в събота от 15:00 по RING.BG.