на живо

Бербатов: Ще се забавляваме и накрая аз ще съм победител (ВИДЕО)

Сблъсъкът между отборите на бившия футболист на "Манчестър Юнайтед" и Ник Левентис е утре от 11:30 ч. до парк "Възраждане"

Ден преди демонстративния мач между отборите на Димитър Бербатов и автомобилния шампион Ник Левентис,
звездните участници във футболната среща се състезаваха на картинг пистата в поредното събитие от кампанията "Не на агресията по пътя".

Стартът на състезанието бе даден от бившия футболист на "Манчестър Юнайтед", а своите мумения изпробваха футболистите Владимир Манчев и Христо Янев, както и втората ракета на България Димитър Кузманов.

Звездният мач на футболния терен до парк "Възраждане" е в понеделник от 11:30 часа. В него участие ще вземат известни имена от спорта и шоубизнеса. През целия ден децата ще имат възможност да пробват над 20 различни спорта.

Участие в отбора на Бербатов ще вземе наставникът на "Берое" Александър Томаш, вратарят Тодор Кючуков и Константин Мирчев. Компания на терена ще им правят влогърите Павел Колев и Ицака, българският бийтбоксър Скилър, както и петкратният световен шампион по фрирайд ски Ману Гайде. От света на автомобилните спортове в редиците на бившия футболист на "Тотнъм" ще бъде многократният шампион по картинг Николай Върбицадиев.

Цветовете на фондацията на Ник Левентис ще защитават Владимир Манчев, Христо Янев и Стамен Казълов. Група Скандау и пилотите Люис Уилямсън и Адриен Тамбей ще бъдат също част от отбора на победителя от "24 часа на Льо Ман". Българите, които стоят зад кампанията "С усмивка", ще бъдат останалите членове на тима на Левентис.

Димитър Бербатов сподели, че най-важното е да започне борбата срещу агресията, а успешните спортисти ще дадат добър пример на децата.

"Предупредих ги, че утре трябва да са сериозни, защото приятелски мач всъщност няма, така че да идват утре и ще играем сериозно. Ще се забавляваме и накрая аз ще съм победител.", шеговито се закани бившият футболист на "Манчестър Юнайтед".