на живо

Джошуа поздрави България и похвали Кобрата (ВИДЕО)

"В негово лице имате страхотен боксьор"

Джошуа поздрави България и похвали Кобрата (ВИДЕО)

Световният шампион в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа, поздрави всички българи и похвали Кубрат Пулев след снощната битка помежду им, продължила 9 рунда и, за наше съжаление, завършила с победа за британеца.

Пулев бе нокаутиран в деветия рунд пред 1000 души в "Уембли Арина" в Лондон. Поражението е второ за него в професионалната му кариера. Предишното дойде през 2014 г., когато загуби от легендата Владимир Кличко в първата си битка за световния връх.

Снимка: Lap.bg

"Изминаха две години, откакто за последно се бих във Великобритания. Страхотно е да се завърна тук. Надявам се мачът да се е харесал на зрителите пред екрана, както и на тези в залата, които изгледаха цялото шоу. Поздравявам всички по света, които отделиха от времето си, за да гледат двубоя. Завърнах се по силен начин на ринга след година отсъствие. Направих го срещу добър опонент."

"Поздравявам цяла България - имате страхотен боксьор в лицето на Кубрат Пулев. Все пак аз не се конкурирам с никого, освен със самия мен. Оставам верен на себе си, уча се всекидневно и поумнявам с всяка изминала година. Играя умно и правя правилните ходове в най-подходящите моменти. Приключих мача в деветия рунд с нокаут, така че е време за следващия. Вие казвате кой ще е той. Мир!", каза Джошуа.

Снимка: Lap.bg