на живо

Джошуа: Ще разбия Кубрат Пулев! (ВИДЕО)

Световният шампион е убеден в победата си на 12 декември

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа е убеден, че ще победи Кубрат Пулев в мача на 12 декември в Лондон. Пред "Скай Спортс" британецът коментира, че се надява Кобрата да се подготви добре, за да се получи един хубав двубой.

"Еди Хърн обича да подгрява битките, получава му се много добре с изказванията. Аз съм смирен и здраво стъпил на земята, моята работа е да се подготвя възможно най-добре. Вътрешното ми усещане на боец е, че ще го разбия. Ако изключим това, се надявам Пулев да тренира възможно най-добре и да се подготви, защото само така можем да предложим хубав сблъсък", каза Джошуа пред британското издание.

В предаването "Тази сутрин" по bTV Пулев категорично отрече появилите се твърдения от фалшив профил в социалните мрежи, че е контузен и няма да може да участва в срещата на 12 декември в Лондон.

"Аз съм добре, здрав. Нямам представа откъде идва тази фалшива новина. Те са много фалшиви новини по мои адрес - и в България, и в чужбина. Кубрат Пулев никога не е бил толкова здрав и толкова мощен! Мога да заместя някой снегорин!", коментира Кобрата.